2021-01-30 07:33:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Valamilyen családi viszály árnyékolja be mindennapjait

Napi horoszkóp január 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Át kellene gondolnia az érzelmi kapcsolatait. Az utóbbi időben kissé zavarossá vált minden ön körül. El kellene döntenie, hogy mi, vagyis inkább ki az igazán fontos önnek, és eszerint cselekednie. Az időhúzás most nem megoldás.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma már a Szűz jegyébe lép. Túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértődik, ha jogos kritika éri, vagy épp csak a szomszédjára, vagy kutyájára, macskájára tesznek megjegyzéseket. Ne vegyen mindent a lelkére!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nehézségekkel kezdődik a mai napja, már előre úgy érzi, púp a hátán az egész. Az igazság az, hogy minél jobban stresszeli magát, annál nehezebben lesz úrrá mindenen. A lazasága viszont már fél siker. Van, ami magától is megoldódik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy régóta elhúzódó problémájára találhat most végre jónak tűnő megoldást. Úgy látszik, az égiek is segítenek önnek, mert szinte magától látszik megoldódni a gondja. Igaz, ehhez van valami, amiről le kell mondania.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nem is tagadhatná, hogy jellemző tulajdonságai önnek a szenvedélyesség és indulatosság. Ezek ma, mintha elárasztanák. Talán azt hiszi, hogy önnek van igaza mindenkivel szemben, ez azonban nem olyan biztos.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma már a Szűz jegyébe lép. Előfordulhat önnel, hogy túlságosan önzővé válik, és nem látja meg a környezetében élők igényeit, jogos elvárásait. Habár a természetéből fakadóan kedves és barátságos, a közvetlen hozzátartozói mégsem mindig érzik ezt. Változtasson!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzelmi ügyekben zavaros napra számíthat. Valami már régóta gyötörheti, és ezt egyszerűen képtelen lehet tovább hordozni magában. Ki kell mondania, meg kell tennie a szükséges lépést, mert különben a saját lelke bánja.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szép napra számíthat: minden sikerül, amit eltervezett, és még egy kellemes barát is felvidíthatja a kedvét. Ne tervezzen, hanem hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Próbálja meg elfeledni minden gondját-baját, a hétvégét ne töltse felesleges dolgokon való rágódással. Inkább vegye rá a családját egy közös kirándulásra a magas hegyekbe.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nehéz most összeegyeztetnie a barátaival és a társával, a családjával való kapcsolatát. Pedig megegyezésre kellene törekednie, mert így előbb-utóbb vagy egyiket, vagy másikat elveszítheti. Talán az időbeosztás segít.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valamilyen családi viszály árnyékolja be mindennapjait. Van önben valami tüske, talán félig tudatos neheztelés, ami miatt mindent kicsit sötétebben lát. Ha ezt sikerülne eltávolítania lelkéből, kivilágosodna minden.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma romantikus napra számíthat. Nem kizárt, hogy megismerkedhet valakivel, vagy régi párja csábítja szokatlan nosztalgiázásra. A mérlegen lévő kapcsolatokról most kiderülhet, mennyire fontosak valójában. Hallgasson a szívére!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: